Bakom Stora Små Äventyr

Hej, jag heter Annie.

Natur- och djurintresset har alltid funnits där och det bara växer. Jag försöker komma ut så ofta jag bara kan. Det behöver inte vara långt bort. Det finns mycket fint i närheten även om det ibland är lätt att bli hemmablind. Man får hitta det lilla i det stora. Äventyren i vardagen.

Jag jobbar heltid som lågstadielärare och deltid som fotograf.

Jag är uppvuxen i Sollentuna, norr om Stockholm. Därefter flyttade jag till Linköping där jag bodde i sju år. Vid årsskiftet 2018/2019 flyttade jag tillbaka till Stockholmsområdet.

Den här bloggen

Tidigare har jag bloggat på blogg.anniesfotografier.se, då var det mer om min vardag. Sedan har jag gjort blogginlägg på min hemsida (då har det varit mer fokus på bara fotojobb) och på min sida för skärgårdsfotografier (med fokus på skärgårdsutflykter).

Men, jag känner idag att jag inte vill blogga om min vardag. Samtidigt så vill jag ha ett forum för de stora små äventyren i mitt liv. När jag åker iväg på utflykter nära hemma och längre bort. Därför föddes den här bloggen.

Så här hittar du inlägg med text om och bilder från mina stora små äventyr.

Kontakta mig

För att nå mig, maila: annie@biglittleadventures.se

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen