Grill med killingar en dag i maj

En fredag i maj när vi hade båda barnen hemma så bestämde vi med några vänner och deras barn att vi skulle ses vid Orlångens naturreservat för att grilla lite marshmallows och umgås i naturen.

Sundby gård

Vi parkerade vid Sundby gård, då det finns en stor parkering där. Med facit i hand kanske vi skulle ha parkerat på andra sidan naturreservatet men det fungerade bra att gå därifrån. Det var vår i luften och väldigt härligt. Vi gick lite fel och fick gå i en del lera, men vi hittade gångbron över till naturreservatet. Sedan hittade vi våra vänner.

Grill och fika

Emil gjorde upp en eld och vi grillade lite marshmallows. Vi hade även med lite annan fika, som melon och blåbär, kaffe och chokladbollar. Och saft till femåringen. Väldigt mysigt där vi satt med utsikt över sjön Orlången. Valter hade skor på sig för första gången utomhus och det fungerade bra. Min stora lilla kille.

Killingarna

Sedan promenerade vi lite i hagarna och fick syn på dels en kopparödla men också killingarna som betar i naturreservatet hela sommaren.

Hemåt igen

Till sist promenerade vi tillbaka till parkeringen och då hittade vi utan att gå fel. Vi alla var väldigt nöjda med eftermiddagen.

Inlägg skapade 327

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen