Bakom Stora Små Äventyr

Hej, jag heter Annie.

Natur- och djurintresset har alltid funnits där och det bara växer. Jag försöker komma ut så ofta jag bara kan. Det behöver inte vara långt bort. Det finns mycket fint i närheten även om det ibland är lätt att bli hemmablind. Man får hitta det lilla i det stora. Äventyren i vardagen.

Jag jobbar heltid som lågstadielärare och deltid som fotograf.

Jag är uppvuxen i Sollentuna, norr om Stockholm. Därefter flyttade jag till Linköping där jag bodde i sju år. Vid årsskiftet 2018/2019 flyttade jag tillbaka till Stockholmsområdet. Numera bor jag i Huddinge söder om Stockholm tillsammans med min sambo och vår son (och en till bebis på gång).

Den här bloggen

Tidigare har jag bloggat på anniesfotografier.blogg.se, då var det mer om min vardag. Sedan har jag gjort blogginlägg på min hemsida (då har det varit mer fokus på bara fotojobb) och på min sida för skärgårdsfotografier (som hade mer fokus på enbart skärgårdsfoto).

Men, jag känner idag att jag inte vill blogga om min vardag. Samtidigt så vill jag ha ett forum för de stora små äventyren i mitt liv. När jag åker iväg på utflykter nära hemma och längre bort. Därför föddes den här bloggen.

Så här hittar du inlägg med text om och bilder från mina stora små äventyr.

Kontakta mig

För att nå mig, maila: annie@biglittleadventures.se

Uppdaterad: våren 2024.

Inlägg skapade 323

4 svar på “Bakom Stora Små Äventyr

 1. Hej.

  Kikade in på din Blogg. Så vackra och fina kort du tar.
  Lite skillnad på min kust här nere i Skåne, inte lika klippig.. *L* Håller med om att NATUREN är underbar och fyller en med energi….

  *vink,vink*

  1. Hej, vad kul att du hittade hit och vad glad jag blir över att du gillar bilderna 😀
   Ja, jag har inte varit så mycket i Skåne men kan tänka mig skillnaden. Får åka ner och kika på er natur mer någon gång 🙂 Naturen är verkligen en magisk plats 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen