Mina tjänster

Samarbeten

Det är viktigt för mig att det är mina tankar, åsikter och upplevelser som beskrivs här på bloggen. Jag vill kunna stå för det jag skriver. Det är alltså jag som producerar allt material i form av text och bild. Jag märker ut alla samarbeten på bloggen. Dels då jag vill vara trovärdig och dels för att det är ett lagkrav. Hur samarbetet ser ut diskuterar vi tillsammans fram så att vi båda blir nöjda med innehållet.

Intresserad av ett samarbete med mig, maila: annie@biglittleadventures.se

Tavlor

Hittar du någon bild här på min blogg som du gärna vill ha på väggen hemma eller på jobbet? Önskar du någon bild från en specifik plats? Maila dina önskemål till mig så återkommer jag med ett kostnadsförslag.

Intresserad av mina fotografier som tavlor, maila: hej@fotografannie.se

Fotograferingar

Jag har jobbat som fotograf sedan 2009. Under dessa år har jag fotograferat åt både privatpersoner och företag. På sistone har det blivit mest fokus på familjefotograferingar. Läs mer på min andra hemsida, www.fotografannie.se.

Intresserad av en fotografering, maila: hej@fotografannie.se

Fotokurs

Vid olika tillfällen har jag haft grundkurser i fotografering. Främst på distans och då med över hundra deltagare. Jag har haft någon föreläsning om grunderna i foto och jag har även erbjudit privatkurser. Därmed har jag en hel del material som ligger på datorn och jag har nu bestämt mig för att dela med mig av det igen med lite komplettering och modifiering. I nuläget ligger de två första avsnitten ute.

Här hittar du kursmaterialet.

Intresserad av en privatkurs?

Om du istället är intresserad av en privat fotokurs kan du skicka en intresseförfrågan till mig på hej@fotografannie.se.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen