Höstigt i Bjärka-Säby

Tillbakablick från 21 oktober 2017

Höstfärger

En lördagseftermiddag i oktober för två år sedan, när jag fortfarande bodde i Linköping, tog Adine och jag bilen till Bjärka-Säby som ligger strax utanför Linköping. Det var en kort men väldigt fin utflykt. Höstfärgerna lyste i eftermiddagssolen som stod ganska lågt. Vi träffade en kelig katt som hängde med oss under en ganska stor del av fotopromenaden.

Möte med ulliga filurer

Vi promenerade in i en fårhage och mötte mysiga och ulliga filurer som även var väldigt fotogeniska. Jag tror jag har skrivit det förr (och definitivt sagt det), jag älskar får.

En bit av Östgötaleden

Efter att ha hälsat på (och fotat) fåren begav vi oss ut ur hagen och gick en bit av Östgötaleden. Solen började gå ner och vi vände tillbaka mot Nya Slottet där vi hade ställt bilen. Sedan körde vi tillbaka till Linköping.

Inlägg skapade 327

16 svar på “Höstigt i Bjärka-Säby

  1. Så mysigt ställe det där ser ut att vara :). Min sons faster bodde och studerade i Linköping under flera år och min syster brukar åka dit på Convent. Men jag har verkligen ingen anknytning dit förutom de sakerna. Men utifrån dina foton blir jag onekligen sugen på att resa dit :). Tänk ändå vad kattsällskap gör för en dag, och får har en förmåga att alltid bli perfekta på bild :).

    1. Det är ett jättefint ställe, har bara varit där några gånger men det är värt ett besök. Kattsällskap är också mysigt 😀

  2. va fint det är . underbara foto så duktig o ta
    hösten är härlig såna dagar som man kan va i detta fina lanskap i et härliga vädret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen