Killingmys en lördag i juni

Killingmys

En lördag i juni åkte vi iväg på en liten utflykt. Jag hade sett på Facebook att det fanns killingar vid Orlångens naturreservat. Vi bestämde oss för att åka dit, titta och ta en promenad. Vi parkerade och gick in i hagen. Några killingar var väldigt sällskapliga och kom fram för att hälsa och gosa. Några killingar betade längre bort. Vi satte oss i gräset en stund och klappade några innan vi promenerade vidare på leden. Sedan satte vi oss igen för att gosa med killingarna. En liten kröp upp i mitt knä.

Grilla korv

Vi hade med oss grillkorv för att grilla vid en eldplats. Det var redan andra före oss vid eldplatsen så elden var igång. Sedan satt vi på stenarna och mumsade grillad korv. Vi hade även med oss kaffe till oss vuxna och en liten festis till treåringen.

Klättra på stenar

När lunchen var intagen blev det lek och klättring på stenarna. Vi tittade även på blommor och småkryp. Naturen är en fantastisk lekplats. Det blev också många fina bilder i leken.

Solsken och killingar

Efter leken gick vi vidare och tittade på fler killingar som var gosiga. Det är verkligen rofyllt att vara bland djur. Jag gick loss lite mer med kameran.

Promenerande

Sedan promenerade vi vidare på Huddingeleden. Njöt av solskenet. Sprang lite och balanserade på sidan av vägen. Till sist vände vi tillbaka mot parkeringen. Då var lillkillen lite trött och vi turades om att bära honom. Alla vi tre var riktigt nöjda med dagens lilla utflykt.

Inlägg skapade 327

16 svar på “Killingmys en lördag i juni

  1. Vilken lyckad utflykt och något som passade både stora och små.
    Härliga bilder! Och killingarna var verkligen söta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen