Ett litet kvällsdopp

Söndagen den tolfte juni sken solen på dagen. Vi var inne i lägenheten och flyttpackade inför den då kommande flytten. Vi bestämde oss för att gå ut på kvällen. Köpa med oss matsäck och ta ett kvällsdopp.

Regnet kommer

Precis när vi kom fram till skogen började det droppa lite från himlen. Men vi bestämde oss för att fortsätta, vi hade ju tagit med matsäck och badkläder. Regnet ökade mer och mer men det kändes inte så mycket under skogens skyddande träd.

Efter regn kommer solsken

Det vackraste solskenet kommer efter regn. När solen lyser upp de mörka molnen på himlen. När vi kom fram till sjön där vi tänkte bada så sprack solen igenom. Vi var dessutom helt ensamma på klipporna (förmodligen för att det precis hade regnat). Sjön låg spegelblank och det var bara sådär magiskt.

Kvällsdopp

Emil var snabbare i vattnet än vad jag var (som vanligt) så jag passade på att ta några bilder innan jag också hoppade i. Det var skönt i vattnet och så härligt att simma när vattenytan är spegelblank.

Middag på en klippa

Efter vårt kvällsdopp satte vi oss i solen på en klippa. Vi skålade ett varsitt glas rosé och åt av pastasalladen med grillad kyckling som Emil hade gjort. Två änder lade sig till rätta och somnade någon meter från oss. Vi satt där en bra stund och njöt. Det började komma små krusningar på vattnet och jag var glad att vi hunnit bada innan när vattnet var som en spegel. Vi njöt av sommarkvällen.

Promenad tillbaka

Till sist började vi bli lite kalla så vi promenerade tillbaka genom skogen hem till lägenheten igen. Det här var kanske sista gången vi gick i den skogen. Det var i alla fall sista gången vi kunde kalla det för vår ”hemmaskog” och sista gången vi gick hem från skogen till just den lägenheten. Dagen fick vi nycklarna till vårt radhus.

Film från vår lilla miniutflykt

Och på tal om flyttpackning och video, så har jag lagt upp en första flyttvlogg på min Youtube-kanal. Så är du nyfiken på vår flytt till radhus, klicka här.

Inlägg skapade 327

6 svar på “Ett litet kvällsdopp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen