Barnvagnsslingan i Tyresta nationalpark

En lördag i mitten av april bestämde vi oss för att göra en utflykt i aprilsolen. Lillkillen var lite över en vecka och vi skulle testa ta ut honom i barnvagnen. Tidigare hade han inte varit pigg på att ligga i vagnen så vi hade med oss en bärsjal som vi fått låna av en kompis ifall att vagnen inte skulle fungera.

Barnvagnsslingan

När vi hade parkerat lyfte vi över lillkillen till vagnen och han fortsatte att sova. Vi började gå barnvagnsslingan, som är 5km, medsols. Första gången med bebis i vagnen. Vi kom fram till Bylsjön och rundade den.

Fikapaus vid vattnet

Efter en stund stannade vi vid vattnet och tog fram kaffe och bullar. Där satt Emil och jag, lutande mot ett träd, medan lillkillen fortsatte att sova i vagnen.

Skogspromenad

Sen fortsatte vi in i skogen. Det var en riktigt härlig vårdag.

En till paus

När vi närmde oss Tyresta by tog vi en till paus i skuggan. Drack upp det sista kaffet och njöt av tillvaron.

Tyresta by

Till sist hade vi gått hela slingan och bebis sov hela tiden (och även hela vägen hem i bilen). Var tvungen att ta den här sista bilden för här åkte vi skidor bara någon månad tidigare (läs det inlägget här). Jag var så nöjd efter den här dagen, dels för att bebis sovit i vagnen och för att vi fick en så fin dag i skogen. Ser fram emot mer sånt.

Inlägg skapade 327

6 svar på “Barnvagnsslingan i Tyresta nationalpark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen