Ensamma på en spa-helg

Incheckning

Efter Emils och min utenatt i vindskyddet plockade vi ett kompispar i Gustavsberg. Därefter körde vi till Skeviks gård där vi hade bokat en övernattning (bokat och betalt själva, så det är inte ett samarbete). När vi kom dit och skulle checka in så sa hon i receptionen direkt mitt namn. Lite förvånat så svarade jag att det stämde. Det visade sig att vi den helgen var de enda övernattande gästerna på hotellet. Vi checkade in och fick nycklar till våra rum. Därefter installerade vi oss på rummen. Emil och jag tog även en liten kort promenad ner till vattnet för att kika lite på området när de andra gick för att äta lunch.

Spa-avdelning

En timme efter incheckning gick jag till spa-avdelningen. Efter en liten stund kom de andra också. Emil och hans kompis hade testat gymavdelningen lite. En lugn och härlig eftermiddag blev det. Vi fyra var ensamma på spaavdelningen. Vi spenderade en lång tid i badtunnan. Emil och hans kompis sprang med jämna mellanrum ner till sjön för att ta ett svalkande isdopp.

Middag för fyra

Vid sjutiden var det dags för vår middag. Vi var de andra gästerna på restaurangen och vi blev väl omhändertagna. Maten var väldigt god. Efter middagen gick vi tillbaka till det hus där våra hotellrum låg. Där satte vi oss i ett av de allmänna utrymmena och spelade spel. Det fanns ett Fia med knuff-spel och jag tror aldrig att det har spelats Fia med knuff med den inlevelsen.

Frukostbuffé

Efter en god natts sömn i en skön säng gick vi till frukosten. De hade dukat upp en frukostbuffé enbart åt oss med lite av varje.

Äventyrspromenad

Efter frukosten packade vi ihop. Sedan tog Emil och jag en promenad. Det blev en ganska äventyrlig promenad. Dels för att stigarna var ganska hala och smala. Helt plötsligt låg ett stort grenigt träd mitt över stigen också (som förmodligen ramlat omkull i stormen som var helgen innan). Vi fick klättra igenom trädet då det var brant både över och under trädet. Men spännande och kul blev det. Skönt med en promenad också.

Utcheckning

Nöjda efter vårt dygn på Skeviks gård checkade vi ut. Det kändes lite ovant men också extremt lyxigt att få ha stället helt för oss själva. Tydligen hade de många fler bokningar helgen efter (det här var helgen precis innan restriktionerna släppte).

Inlägg skapade 323

11 svar på “Ensamma på en spa-helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen