Hinna med vardagen

Det är fullt upp med allt just nu.

Jobb

Jag har börjat jobba igen, vilket är kul. Få ett mer vuxet sammanhang igen. Jag började veckan innan vi hade sportlov, så den 19 februari. Däremot har jag inte fått någon klass att ha ansvar över. Då det kändes onödigt (tyckte både jag och ledningen) att jag skulle lära känna nya elever och vårdnadshavare för att sedan gå på föräldraledigt igen med nästa bebis (som beräknas i början av juni). Mina arbetsuppgifter nu är att vara i verksamhet för elever som behöver lite extra stöd på mellanstadiet. Det är också en utmaning då det krävs relation för att kunna arbeta på ett bra sätt, men det är så kul när man lyckas. På eftermiddagarna är jag mest i skolbiblioteket och är bibliotekarie då hon som var bibliotekarie slutade (också kul då jag ville bli just bibliotekarie när jag var liten).

Ettåring

Valter har fyllt ett år nu i dagarna. Vi har firat honom med Emils familj när vi var i Dalsland över påsken. Vi firade honom lite på hans riktiga födelsedag med mina föräldrar. Sedan ska vi ha ett kalas imorgon med kompisar och lite släkt. Jag har bakat en hel del (jag har fått för mig att jag vill ha allt hembakat).

Graviditeten

Det som också tar på krafterna är graviditeten. Det är inte alls långt kvar nu, bara ungefär två månader tills vi får träffa filuren som gömmer sig i min mage. Den bökar runt mer än vad Valter gjorde. Magen har ett lite mindre mått än när jag väntade Valter (men den följer kurvan och växer). Jag har lite mer foglossning (speciellt när jag gått mycket), lite mer sammandragningar och lite mer förvärkar nu. Men det är väl inte så konstigt när kroppen förmodligen inte riktigt har hunnit återhämta sig från första graviditeten.

Utflykter och sociala medier

Vi har även hunnit vara en sväng ute i skärgården och en sväng till Dalsland (som jag nämnde). Det tänkte jag blogga om senare. Dessutom har vi gjort en liten kort utflykt i närområdet som jag också kan slänga upp lite bilder ifrån. Jag har även två vloggar att klippa ihop (kolla min Youtube-kanal här).

Inlägg skapade 323

Ett svar på “Hinna med vardagen

  1. Grattis till den väntande tillökningen! 🙂
    Förstår att det är fullt ös och att det är stora omställningar att vänja sig vid.
    Hoppas ni får en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen