Ett dygn i skärgården

En helg i mars åkte vi till min skärgårdsö. Vi åkte ut på lördagen och landade precis lagom till lunch. Mina föräldrar som kom ut på fredagskvällen ordnade med den. Sen var det dags för en fixarhelg. Emil klättrade på taket på utbyggnaden av stugan. Min pappa och lillebror sysselsatte sig mest med att få bort en stor gran som ramlat lite på ett av uthusen. Jag och min mamma hängde mest inomhus med Valter.

Promenad med sele

Efter lunch tog jag på mig selen och satte i Valter. Sen tog vi tillsammans med min mamma en promenad. Jag ville se granen som ramlat och jag ville ner till vattnet. Det blev en kort promenad för det var ganska tungt att ha en 10kg-bebis på magen (i selen) och en bebis i magen. Det var också en utmaning att fotografera samtidigt. Men några bilder fastnade på minneskortet.

Egentid i kvällsljuset

Senare på eftermiddagen passade jag på att smita ut en sväng själv med kameran. Då fick Valter stanna inne i stugan med sin mormor. Det var så tyst och fridfullt.

Tidig kväll

Det blev grillat till middag och blåbärspaj till efterrätt. Sen blev det en väldigt tidig kväll för oss alla. Valter vaknade till efter någon timme och ville inte alls somna om själv (förmodligen var han inte van vid sovrummet där vi skulle sova). Det resulterade att vi alla faktiskt gick och lade oss.

Söndagen

På söndagen fortsattes det att fixas. Efter lunch begav vi oss till båten för att åka tillbaka till fastlandet. Min lillebror hängde på oss och åkte med oss i bilen in mot stan när vi gått i land.

Inlägg skapade 323

2 svar på “Ett dygn i skärgården

  1. Skulle nog inte säga att granen ramlat ”lite” på uthuset, snarare rätt mycket 😅 Men det klarade sig mirakulöst bra (huset, inte granen, alltså). Tack för en härlig helg 😊 Och bilderna kan man, i vanlig ordning, inte se sig mätt på ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen