Kaffepaus på stranden

I lördags satt jag och jobbade med en distanskurs (som jag ska släppa snart) men kände att jag behövde en paus. Jag hade inte varit ute i naturen på nästan två veckor, vilket var på tok för längesen. Så därför bryggde jag kaffe, hällde det i termosen och brummade iväg.

Årsta havsbad

Jag körde mot havet. Parkerade bilen vid Årsta havsbad, på en väldigt tom parkering. Novemberväder och havsbad kanske inte är lika populärt som sommarväder och havsbad. Men helt folktomt vid havsbadet var det dock inte.

Strosa på stranden

Det var lugnt och fridfullt att strosa omkring på stranden. Trots att det var ganska grått och trist så fanns det lite nyanser på himlen.

Kaffe är godast ute

Efter lite strosande längs med stranden slog jag mig ner på en klippa. Hällde upp kaffet och njöt av lugnet. Jag satt där länge och tittade på vågorna som kluckade in mot stranden. Det är lite hypnotiserande att titta på vattnet. Och sen är ju kaffe godast att dricka ute.

Hemåt igen

När jag druckit upp kaffet så blev det några bilder till på vägen tillbaka till bilen. Sen körde jag hemåt igen för att fortsätta jobba lite. Fylld med lite mer energi än vad jag hade innan jag åkte iväg.

Även om det finns mycket fint trots gråvädret, så börjar jag bli lite trött på det. Ge mig lite roligare ljus någon gång snart när jag har tid att gå ut och fota.

Inlägg skapade 323

13 svar på “Kaffepaus på stranden

 1. Åh, vad jag önskar att jag hade bil och kunde köra till havet… Bor förvisso rätt nära, men med cykel i höstväder känns det långt.

  1. Ja, det är verkligen skönt att ha bil, man blir lite mer flexibel och rörlig då. Jag kan dock känna att ha en cykel vore också skönt ibland (jag har ingen längre) för det känns väl sådär ibland att ta bilen då det kanske inte är det mest miljövänliga 😛

 2. Havet är nåt särskilt o vi bor nära med havsutsikt från soffan 🙂 så skall inte klaga havet gör en lugn 🙂 skön kväll kram

  1. Ja, vatten är så rogivande på många sätt. Härligt att ha havsutsikt från soffan! 😀 Ha en fin kväll du också! Kram

 3. Alltid både uppfriskande och energigivande att ta en tur ut till havet. Och havet är ju vackert även i grå nyanser. Vackra bilder blev det.
  Lycka till med distanskursen!

  1. Ja, havet är verkligen härligt i de flesta väder! 😀 Tack så jättemycket, kul att du gillar bilderna! 😀 Och tack för lycka till-et med kursen, nu är den snart klar 😀

  1. Tack så jättemycket Susan, kul att du gillar bilderna! 😀 Det var verkligen välbehövligt för att få lite ny energi. Havet gör en så gott 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen