Två soliga promenader

En januarihelg tittade solen fram och jag passade på att ta två promenader. Jag gillar att jag har nära till så många fina ställen med olika långa leder.

Sameslingan

Första promenaden blev i Paradisets naturreservat. Där gick jag och en kompis Sameslingan som är 5 km. Vi valde att gå den motsols för att gå en längre sträcka först innan vi skulle göra en kaffepaus vid en av sjöarna man passerar. Det var en väldigt härlig promenad. Det var så skönt att bara sitta vid den stilla sjön och prata. Så fin natur och bra sällskap.

Barnvagnsslingan

Den andra promenaden gjorde jag själv. Då åkte jag till Tyresta by och det var galet mycket folk vid parkeringen, alla vill väl ut i solen. Jag valde att gå Barnvagnsslingan som också den är 5 km och går runt Bylsjön. En lugn och rätt lagom runda. Så skönt att få gå och tänka lite själv. Och fota lite mer. Gäller att försöka passa på när solen tittar fram.

Inlägg skapade 325

34 svar på “Två soliga promenader

  1. Det var helt underbart! Älskar att komma ut sådär 😀 Tack så jättemycket, kul att du gillar bilderna! 😀 Kram

  1. Tack så jättemycket Yasmine! 😀 Jo, ibland tar man naturen lite för givet, det är synd. Jag gillar dock att stanna upp och titta på allt det fina 😀 Kram

  1. Ja solen var härlig när den tittade fram och det är skönt att rensa tankarna genom att gå ut själv 😀 Tusen tack Malin, kul att du gillar bilderna 😀 Kram

 1. Åh så mysigt! Önskar jag hade sådana här snår nära mig som jag kunde gå med hunden, men icke. Blir mycket kring bilvägar eller inne i villaområdet.. Men det är helt okej 😀

  1. Ja, det är två fina slingor att gå 🙂 Det borde väl finnas någonting hyfsat nära. De här två slingorna ligger väl runt 15minuter med bil från mig 😛

  1. Det var otroligt mysigt och fint! 😀 Jag älskar också att komma ut i naturen, speciellt vid något vatten 😀

 2. Så fint och härliga bilder, som alltid. Det gäller att passa på när solen tittar fram. Längtar tills det blir ljusare mornar. Det är då jag knatar iväg med mina pälsklingar men det är ännu så mörkt. Blä!
  /P

  1. Tusen tack Pernilla! Så kul att du gillar mina bilder! 😀 Och ja, det är skönt att kunna passa på att komma ut i solen 😀 Ser också fram emot ljusare morgnar nu 🙂 Kram

  1. Ja, det är två bra slingor, speciellt den i Paradisets naturreservat 🙂 Naturen är verkligen fantastiskt fin och jag älskar att ha möjlighet att komma ut såhär 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen