Inför sommaren

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex, Icebug, Smartphoto, Baby V och Bookbeat.*

Bebiskläder

Bebisen växer och växer. Även om vi har fått en del kläder från släkt, vänner och bekanta så är det kul att köpa lite nytt till bebisen. Det är ju så fantastiskt gulligt med bebiskläder. Jag köper de flesta kläder från Lindex*. Jag gillar mycket av deras sortiment, det finns så mycket gulliga plagg. Sedan har de även många smarta kläder med dubbla knappar som gör att man kan förlänga plaggen när bebis växer och även dubbla dragkedjor på pyjamasarna så det är lätt att byta blöja.

Sommarskor till mamman

Sen åtminstone förra sommaren så har jag sneglat på skor från Icebug. Men jag har inte slagit till då jag har haft andra skor som varit bra. Nu har mina skor som jag haft börjat gå sönder så då slog jag till. Det är ett svenskt märke som har ett miljötänk med mycket återvunnet material. Det är också skor med bra grepp. Så nu slog jag till på ett par olivfärgade vardagsskor*.

Till mobilen

Som bakgrund i min mobil har jag en bild från vår gravidfotografering vi hade i februari, en bild på mig, Emil och hans fyraåring. Som skärmsläckarbild har jag en favoritbild på min katt Selma. Jag har haft lite svårt att välja bort dem bilderna även om jag vill ha en bild med mig på bebis också. Googlade lite och hittade att man kan göra egendesignade mobilskal hos Smartphoto*. Så då gjorde jag ett. Sen får vi boka in en familjefotografering så att vi kan få en schysst bild på alla fyra också.

Soligt sommarväder

Det här med att skydda bebis från solen och värmen känns lite som en utmaning, speciellt eftersom sommaren spås bli lika varm som 2018 (hoppas på mer regn än då!). Att ha ”locket” på vagnen skyddar ju bebisens kropp från solen, men det blir supervarmt i vagnen med det på då luften blir kvar där. Så jag köpte en UV-gardin* som man kan ha till både vagnen och babyskyddet. Lite knepigt då det ändå kan komma in sol från sidan i vagnen, men då har jag kompletterat med en filt som hänger på just den sidan. Det känns i alla fall som ett bättre alternativ än tidigare. Sen så tror jag att för både min och hans skull så kommer vi inte röra oss jättemycket ute när solen skiner som mest om vi inte måste.

Läsning under sommarsemestern

Jag är ju en sån där person som gillar att läsa. Jag har alltid en bok på gång. Både Emil och jag läser nästan varje kväll innan vi släcker lampan. Jag är en sån som gillar fysiska böcker. Emil varierar mer och läser även på sin läsplatta. Oavsett hur man gillar att läsa så kan jag tipsa om att Bookbeat* har 45 dagar (eller 30 timmar) gratis lyssning/läsning med koden adt45d och erbjudandet gäller nya användare fram t.o.m. 30/9-23.

Jag kan tipsa om tre böcker:

Har du något lästips du vill dela med dig av?

Kolla gärna in min och Emils bok-instagram där vi skriver om böcker som vi har läst: bokstavligt_par

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex, Icebug, Smartphoto, Baby V och Bookbeat.*

Inlägg skapade 323

6 svar på “Inför sommaren

  1. Nu ska det visst bli lite svalare väder. Känns skönt att det inte är som 2018 när det blev vecka efter vecka med torka och extremvärme.
    Just nu läser jag Au Revoir Agneta av Emma Hamberg. Jag gillade den första boken i serien och har hittills även gillat denna.

    1. Ja, det blev ju inte alls som sommaren 2018 som många förutspådde, väldigt skönt! 😀 Jag har nog inte läst något av Emma Hamberg, kanske får ta och göra det någon gång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen