Gott nytt år!

Sista dagen på år 2020 är här. Det har varit ett annorlunda år på flera sätt, men på det stora hela tycker jag att det har varit (för mig) ett väldigt fint år. Några av mina favoritögonblick från året har jag skrivit om här och nästa del kommer på söndag.

Nyårsafton är väl egentligen inget speciellt för mig. I flera år firade jag väldigt lugnt i stugan i skärgården. Förra året blev det en lugn middag hemma hos mina kompisar. I år blir det inget av dem alternativen men jag tror att det blir väldigt bra ändå. För även om nyår inte är jätteviktigt för mig så är det på något vis ett avslut och en nystart på samma gång. Och jag ser verkligen fram emot ett nytt år med flera nya äventyr på olika sätt.

Gott nytt år till dig!

Med det här skrivet så vill jag önska dig ett riktigt gott nytt år och en fin start på år 2021! Tusen tack för att du läser min blogg och jag blir så glad över alla fina kommentarer som jag får! Vi skrivs igen nästa år!

Inlägg skapade 325

18 svar på “Gott nytt år!

  1. Låter som ett mysigt nyårsfirande, tur att digitala medier finns så man kan fira tillsammans på distans 😀 Gott nytt år! 😀

 1. 2020 gick rätt obemärkt förbi hos oss, vilket är helt ok i pandemitider!
  Nu får vi hoppas på ett fint 2021! God Fortsättning!

 2. Tack för i år! Och det har verkligen varit roligt och givande att få följa med dig och kameran ut på så många fina vandringar.Jag kan också se en del positivt med året som passerat men också många begränsningar. Och att min kropp ytterligare begränsar gör det knepigt. Men nu ser vi framåt.
  För egen del tränar jag med min kamera på inställningar. Och mycket träning behövs för att få upp farten om de rörliga motiven inte ska försvinna.

  1. Tack själv! 😀 Det har varit så kul att läsa dina fina kommentarer också, blir alltid så glad när jag ser att du har skrivit 😀 Hoppas 2021 blir ett härligt år med mindre begränsningar på alla sätt. Kul att du tränar med kamerainställningarna, hör av dig om du har någon fråga 😀 Kram

  1. Detsamma! 😀 Hoppas du också får ett fint 2021 och ser fram emot att följa dina äventyr med företagandet och allt också 😀 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen