Hälsa på farmor i Dalsland

En lång resa

I mitten av maj begav vi oss iväg på första långresan med bebis. Då hade vi även med oss Emils fyraåring. Målet var att åka till barnens farmor i Dalsland. Vi kom hemifrån oss vid 16-tiden en onsdag. Hamnade i köer genom Stockholm. Kom fram för att hämta upp fyraåringen först vid halv sex. Bebisen sov hela tiden. I Örebro middagspausade vi, bebisen ammades och vi andra åt snabbmat. Andra halvan av resan var bebisen vaken i 2,5 timme. Men han höll modet uppe, tittade ut genom fönstret. Gnällde till några gånger men inte mer än så. Vid elvatiden på kvällen kom vi äntligen fram. Bäddade hos farmodern. Åt lite kvällsmackor i köket. Gick och la oss vid tolvtiden, väldigt trötta men glada över att resan gått så bra med båda barnen.

Dagar på landet

Det blev två mysiga dagar på landet. Emils mamma fick träffa sitt elfte barnbarn för första gången. Morgonkaffe i solen. Promenad ner till ett litet vattendrag. Titta på pinnar som man släppte på ena sidan bron och kom fram under andra sidan bron.

Göteborg

Efter två nätter i Dalsland styrde vi vidare mot Göteborg för att sova hos Emils ena brorsa. De skulle nämligen springa Göteborgsvarvet den helgen. När Emil och hans brorsa sprang så hängde vi andra i Slottsskogen. Hemresan hem gick också väldigt bra. Då lunchstoppade vi hos en gammal gymnasiekompis till Emil i Örebro.

Inlägg skapade 325

2 svar på “Hälsa på farmor i Dalsland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen