Två dygn i Roslagens famn

Bara någon dag efter att vi hälsat på barnens farmor var det dags för nästa äventyr. Emil skulle nämligen till Roslagen för att jobba i två dagar hos han som han brukar ta uppdrag av. Jag och bebis fick följa med.

En kväll i Roslagen

Vi körde upp på måndagskvällen. När vi kom fram installerade vi oss i stugan där vi skulle sova. Sen mötte vi upp Emils uppdragsgivare som visade oss runt lite. Det var en magiskt fin vårkväll.

Regnig barnvagnspromenad och macro

Det blev en tidig morgon. Det bjöds på lyxfrukost i stora huset. Sen gick jag tillbaka till den lilla stugan där vi sov och läste. De hade prickat in de regnigaste dagarna i maj att jobba där ute på, dessutom utomhus. Efter lunchen (som också var fantastiskt god) tog jag och bebis en promenad med vagnen. Då fick jag prova regnskyddet för första gången. Jag fotade även lite med mitt macroobjektiv när bebis sov i vagnen.

Båtåkning

På kvällen tog vi en båttur till Grisslehamn för att äta på någon restaurang. Det enda som var öppet var någon pizzeria/grill. Men det var rätt mysigt det också. Sen tog vi båten tillbaka. Årets första båttur för oss och livets första båttur för bebisen. Det var en väldigt fin dag. Det är något speciellt lugn när dagen bara är sådär grå och stilla.

Hemfärd

Andra morgonen bjöds det på lika god frukost och rester från lunchen dagen innan. Också en väldigt regnig dag och jag satt bara inne i stugan eller på stugtrappen och läste. Väldigt skönt och mysigt ändå. Någon gång efter lunch packade vi ihop och åkte hemåt igen. Men vi stannade inte hemma länge förrän vi drog iväg igen, mer om det i nästa inlägg…

Inlägg skapade 327

4 svar på “Två dygn i Roslagens famn

  1. men snääääähhäääälla, det ser så idylliskt ut för att vara regnrusk? En annan kryper ihop inomhus. Men jag tycker inte om det egentligen, jag ska rycka upp mig framöver 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen