God Jul & Gott Nytt År

God Jul!

Nu står julen och knackar på dörren. Imorgon är det julafton. Därför vill jag önska dig en riktigt härlig och fin jul.

Jullov

Jag tar lite jullov från bloggen, trots att jag har lite bilder kvar från några utflykter i år att visa. Men Internet hemma försvann då bostadsrättsföreningen håller på att byter operatör och det blev lite fel. Därmed fick jag en ofrivillig paus från bloggen, även om det nu känns ganska skönt. Jag ska umgås med nära och kära. Jag ska även försöka vara ute mycket och se nya och gamla omgivningar.

Gott nytt år!

Nästa inlägg som kommer upp här är första delen av mina höjdpunkter från 2021. Det inlägget publiceras söndagen den 2:a januari. Sedan tänker jag att jag är tillbaka här på bloggen med uppdateringar varje söndag. Hoppas du får ett fint slut på det här året och en bra start på 2022. Gott Nytt År!

Inlägg skapade 325

10 svar på “God Jul & Gott Nytt År

    1. Tack så jättemycket! 😀
      Ja, vi är ju iväg en del på loven. Nu var vi även utan Internet i lägenheten i en månad från mitten av december så då blev det lite trögt med bloggandet och blogglusten också 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen