Korvgrillning och getter

En lördag i september åkte vi till Orlångens naturreservat.

Familjefotografering

Först tog vi några familjebilder. Lite knepigt att få alla fyra bra på bild, speciellt när jag inte är bakom kameran samtidigt som jag fotar. Men det gick. Sen fick jag fina bilder på Emil och hans båda söner. Emil tog några på mig och vår son. Syskonbilderna gick inte alls bra, fyraåringen hade tröttnat och när man fick till en okej bild på honom så började bebis äta löv. Men jag fick väldigt fina bilder på bara bebis. Tröjan som bebis har på de första bilderna har hans mormor stickat, den är så fin.

Korvgrillning

Därefter stod korvgrillning på schemat. Då kom även en kompis till oss med sin treåring.

Getter

Efter lunchen tog vi en liten promenad i naturreservatet. Till vår stora lycka så fanns getterna som brukar beta där om somrarna kvar. Nyfikna och vana vid människor kom de fram och socialiserade. Ungarna tyckte att det var kul (och jag också). Det var en väldigt fin och mysig dag i början av hösten. Så skönt att komma ut lite och ha naturen att upptäcka.

Inlägg skapade 323

10 svar på “Korvgrillning och getter

  1. Vilka underbara bilder. Din lilla är ett riktigt litet charmtroll ser jag 🥰
    De här bilderna fick mig att längta till något annat än vinter ❤️

    1. Ja, han är verkligen ett charmtroll och det blir mer och mer bus varje dag. Alla årstider har väl sin charm och det är fint med variationen då slipper man bli uttråkad (eller jo, man kan ju bli det ibland ändå, men kanske inte lika ofta som om det skulle vara samma hela tiden jämt) 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen