Helg i en höstig skärgård

Första helgen i oktober åkte vi ut till vår skärgårdsö. Tanken var att Emil skulle lägga takplåt på utbyggnaden. Men det var väldigt blåsigt, sen visade det sig också att det hade levererats fel takplåt. Det blev därmed bara en mysig och lugn helg på ön. Tänker att det blir mest bilder och bara lite text i det här inlägget för det hände väl inte så jättemycket under helgen.

Lite höstfärger

Emil och jag åkte ut på fredagsmorgonen. Jag tog en promenad så fort vi kommit fram till stugan. Höstfärgerna hade börjat smyga fram och det var kul att leka lite med kameran (det händer inte så jätteofta längre).

Elda i kaminen

Därefter gjorde jag upp eld i kaminen. Det blir en så mysig värme i stugan då. Regnet började smattra på rutorna och vi myste inomhus. Vid 19-tiden gick vi över till den lilla stugan där vi skulle sova.

Höstpromenad i fårhagen

Mina föräldrar hade kommit ut till ön senare på fredagskvällen så vi åt frukost med dem på lördagsmorgonen. Sedan tog mamma och jag en promenad på ön, in i fårhagen. Jag hade bebis som sov i selen. Vi träffade på fåren också så det blev lite gos med dem.

Söndagspromenaden

På söndagen var det också soligt på förmiddagen. Emil och jag tog en promenad då. Bebis satt i selen på Emil, denna gång framåtvänd för att få vara med och uppleva världen.

Inlägg skapade 325

2 svar på “Helg i en höstig skärgård

  1. Hade det funnits en knapp för det hade jag klickat ”Gilla” 😊
    Smart att inte ha en sådan, för då får du ju kommentarer i stället …

    1. Jag har inte undersökt möjligheterna att ha en gillaknapp, det kanske ändå har sina fördelar? Men det är väldigt mycket roligare att få en kommentar 😛 🙂 Tusen tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen