Julmysigt

På fredagen innan julafton åkte Emil och jag ner mot Göteborg. Vi lunchade hos min moster i Linköping vilket blev en lagom paus i mitten. Eftersom det var relativt mycket trafik och inte det bästa körvädret (snö och dålig sikt) så tog vi det lugnt. Vi kom fram enligt plan vid femtiden hos Emils ena brorsa med familj. Där beställde vi hem pizza till middag.

Julfika i vintervädret

Dagen innan julafton bestämde vi oss för att ta en promenad i skogen till ett vindskydd. Dricka lite glögg och fika ute i solen. Vi tog även med lite småved för att göra upp en liten eld. Det var så otroligt mysigt och jag insåg hur längesen det var som jag var ute i skogen.

Julafton

Vid klockan 10 började Emils syskon trilla in. Vid lunch hade nästan alla kommit. Då grillade vi korv utomhus på altanen (tanken var att gå till en sjö men det lockade inte när det var snöblandat regn). Sedan kom sista familjen. Vi tittade på Kalle Anka och sen kom tomten. Det blev då julklappsutdelning till alla tio barnen. Efter den gick jag upp till gästrummet med bebis för att vila lite innan middagen. Det bjöds på god julmiddag och efter den och nattning av bebis så blev det julklappsutdelning till alla tolv vuxna. Trots väldigt mycket folk på relativt liten yta så blev det väldigt mysigt och inte alls så kaotiskt som det skulle kunna ha blivit.

Hemfärd

Dagen efter julafton åkte vi hemåt igen i småregn. Vi stannade vid Ödeshög, sen körde jag till Nyköpingsbro där vi bytte igen så Emil fick köra den sista sträckan. Vi kom hem runt 16-tiden. Det var skönt att få landa hemma. Bebis tyckte det var kul att komma tillbaka till sina leksaker och även packa upp julklapparna.

God fortsättning!

Hoppas du också har haft en mysig och fin julhelg oavsett om du firat eller inte. Och god fortsättning och gott nytt år!

Inlägg skapade 325

5 svar på “Julmysigt

  1. Vilken underbar Jul 🤶🎅 och glädjen i grabben ögon. 👦
    God fortsättning och Gott Nytt Vandrings År. 🚶‍♀️🚶‍♂️

    1. Ja, han är ganska söt 😀 Det är verkligen härligt med familjehelger. Sambon är ju lite ifrån dina trakter så vi är där och dräller ibland 😛 Ha det fint du med! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen