Vardagsglimtar – september/oktober

Roadtripen

Under två veckor i september var vi iväg på en roadtrip. Vi tog oss till Nederländerna och tillbaka. Hälsade på släkt och vänner på vägen. Sov en del i bilen och en del i tält. Du kan läsa mer om den roadtripen här.

Orlången

En korvgrillningsutflykt med båda barnen och en kompis till Emil blev det i september. Emil och jag passade på att ta familjebilder med barnen. Där träffade vi också på ett gäng getter. Mer om det finns att läsa här.

Höstmarknad på Skansen

Dagen efter Orlången passade jag på att åka in till stan med bebis. Där mötte vi upp Amanda för att gå på Skansens höstmarknad.

Nyckelviken

Mina föräldrar var utomlands och Emil och jag skulle kika till lägenheten (och lämna lite saker där). Vi passade då på att göra en utflykt till Nyckelvikens naturreservat. Där grillade vi korv bland alla barnfamiljer och tog en promenad i höstsolen.

Hösthelg på landet

En helg i skärgården var ett härligt miljöombyte i början av oktober. Det kan du läsa mer om här.

Skansen med barnen

Det blev även ett till Skansen-besök under hösten. Då åkte jag dit tillsammans med Emil och båda barnen. På Skansen mötte vi upp ett kompispar till oss som har en jämngammal bebis. En mysig dag. Vi tog färjan från Nacka dit och på vägen hem svängde vi förbi min mamma på fika (pappa var inte hemma).

Inlägg skapade 325

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen