En eftermiddag på isen

För en vecka sen när det var strålande solsken, runt åtta minusgrader och massa snö bestämde vi oss för att ta en promenad. Emil ville till isen. Med i vagnen hade vi även ett par långfärdsskridskor. Bebis somnade direkt i vagnen och sov längre än vanligt. Vi skulle träffa ett par kompisar men de var inte helt klara så vi tog en omväg bland villorna.

Ut på isen

Sen gick vi ut på Drevviken, Emil satte på sig långfärdsskridskorna på sina kängor. Jag höll mig till att fortsätta gå. Det var mycket skönare att gå på isen, då det var plant och bättre plogat. Jag har får känningar/foglossning när jag går för fort, länge och med dåligt underlag när jag drar vagnen. Hur som helst, så kom våra vänner också ut på isen till oss. Där tog vi en promenad med våra bebisar. En väldigt fin promenad, totalt blev väl Emils och min promenad runt tre timmar. Här kommer några bilder från promenaden på isen.

Foto: Emil
Inlägg skapade 325

Ett svar på “En eftermiddag på isen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen