En minidejt med spa och brunch på Skepparholmen

Spa och brunch

Jag och Emil fick en spa- och brunchuppplevelse av mina föräldrar. I julklappen ingick även barnvakt. Så en tidig morgon i mitten av februari åkte vi och lämnade av vår bebis hos mina föräldrar. Sedan styrde vi vidare mot Skepparholmen i Nacka. Där hängde vi först i deras spa-avdelning. Den varma utomhuspoolen var bäst. Men det var också mysigt att ligga inne och läsa. Emil badade i havet men det lät jag bli.

Därefter gick vi till brunchen, som var helt okej, men kanske lite spretig. Vi blev i alla fall väldigt mätta och det är väl så det ska vara.

Promenad

Efter brunchen gick vi till bilen och lämnade våra badkläder. Jag hämtade även systemkameran. Sen tog vi en promenad i de snögråa omgivningarna. Det var mysigt och skönt att röra på sig lite och smälta all mat innan vi skulle hem till mina föräldrar.

Hämta bebis

För sen åkte vi hem till mina föräldrar för att hämta upp vår bebis och vi blev också bjudna på fika. Gissa om vi var mätta sen resten av kvällen och vi åt bara fil med flingor till middag. Vi alla var nöjda efter en härlig dag. Jag och Emil hade fått rå om oss själva lite och Valter fått rå om mormor och morfar (eller tvärtom).

Vlogg

Vi filmade lite under dagen, mest under promenaden så det blev lite prat om tankarna bakom bilderna.

Inlägg skapade 323

2 svar på “En minidejt med spa och brunch på Skepparholmen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen