Promenad till stranden

I lördags hade jag, Nadja och hennes dotter tänkt åka till Paradiset och gå en slinga där. Regnet hängde i luften och det kändes som en ganska seg dag. Så vi bestämde oss istället för att ta en promenad till Drevviken och sedan fika hos mig på min balkong. Ett litet äventyr blev ett miniäventyr.

Små detaljer

När det är sådär grått och småregnigt som det kan vara på hösten så är det inte så jättekul att fota alla gånger. Men det kan vara en kul utmaning. Det finns färgklickar lite över allt. Det gäller att hitta de små detaljerna. Som när vi gick förbi en buske med snöbär som hade lite regndroppar på bladen. Det kan bli riktigt fint.

Stranden

Vi kom sedan fram till stranden. Där finns också fina motiv en gråregnig höstdag. I lördags var det lugnt och stilla. Så fridfullt att blicka ut över sjön. Jag fotade lite helhet och lite detaljer. Vi träffade också på herr och fru gräsand.

Vattenpölar

Något annat som är fotovänligt är vattenpölar. Speciellt vattenpölar med färgglada löv i.

Färglöst och färger

Jag hittade även den här ganska färglösa växten som blev väldigt fin och fluffig mot de färgglada träden i bakgrunden. Här använde jag ett kort skärpedjup för att få den här lite drömska känslan.

Efter promenaden

Efter promenaden drack vi te på min balkong. Det var verkligen ett skönt men svalt väder så vi satt där ett bra dag.

När Nadja och hennes dotter gick hem hoppade jag in i duschen. Sen åkte jag till Kungsholmen för att gå på restaurang med min familj. Mamma fyllde nämligen år. Det var en mysig kväll med god trerättersmiddag.

Så…

…även i en värld som kan ses som ganska grå och dyster finns det färgklickar och ljus. Till och med sådant som faktiskt bara syns när det är lite grått och trist.

Inlägg skapade 318

29 svar på “Promenad till stranden

  1. Vilken härlig dag! Så mysigt med en promenad och fika hos dig! Jättefina bilder verkligen!! Du har helt rätt i att de finns fina färgklickar här och där även en dyster och tråkig dag!❤️

    1. Tack så jättemycket! 😀 Det är verkligen en rolig och bra utmaning att hitta de små detaljerna runt omkring när man fotar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen