Påskpicknick

Det inte blev en tur ut till stugan i skärgården nu under påsken då man inte ska åka kommunalt om man inte måste. Men min familj ville ha lite hav så blev det en biltur ut till Gålö naturreservat.

Mot havet

Mamma, pappa och brorsan hämtade upp mig och sen körde vi till Gålö havsbad där vi parkerade bilen. Vi gick in i skogen och gick mot havet. När vi kom fram till havet svängde vi höger mot Morarna för att hitta en folktom plats att picknicka på. Vilket inte var jättelätt då det var ganska mycket folk ute.

Påsk-picknick

Efter en kortare vandring längs med kustremsan så hittade vi ett ställe med havsutsikt där vi dukade upp vår picknick. Mamma hade gjort Västerbottenpaj, tagit med lax, sill och kokt ägg. Jag hade kokat potatis som jag hade med i mattermosen. Så det blev en härlig påsklunch ute i det blå.

Vidare vandring

Vi blev väldigt mätta av maten så vi bestämde oss för att vandra vidare en liten bit för att ta kaffet på någon annan plats. Jag tycker att det var roligt att få visa Gålö naturreservat för mamma, pappa och brorsan då det är ett av mina favoritställen att åka till, för de hade inte varit där förut.

Kaffepaus

När vi gått en liten stund slog vi oss ner i solen på stenstranden. Jag hade med mig kaffe och mamma hade med sig fikabröd. Där satt vi i solen och lyssnade på vågskvalpet innan vi vandrade tillbaka till bilen.

Hemåt

Väldigt nöjda efter en härlig påskutflykt vid kusten åkte vi hemåt.

Hoppas att du också hade en härlig påsk och att du är frisk!

Inlägg skapade 323

26 svar på “Påskpicknick

 1. Så mysigt att ni åkte iväg allihop och att äta en sådan lyxlunch ute i naturen är ju få förunnat – såg verkligen underbart ut! Jättefina bilder som vanligt och det är så roligt att du delar med dig av alla härliga utflykter du gör! Hoppas du får en riktigt fin kväll vännen! Kramar ?

  1. Så mysigt att dela sitt friluftsintresse med familjen ? Och din blogg har definitivt fått mig att vilja ta fler naturturer med picknick. Är väldigt dålig på den picknickdelen! Kram och ha en fin helg!

  2. Ja, det blev så lyckat och mysigt 😀 Tusen tack, vad kul att du gillar bilderna och att du gillar inläggen! Och tusen tack för att du tar dig tid att kommentera! 😀 Ha en jättefin kväll du också! Kramar 😀

  1. Det var verkligen supermysigt med den här påsklunchen! En som är värd att sparas och minnas! 😀

  1. Det är jättefint där! 😀 Passa på att åk dit om du har möjlighet, det är så fina leder där 😀

 2. Om du vill ha några bra bloggtips så finns de i mitt inlägg Bloggvärldens blommor del 4 igår ?
  Kram vännen och ha en underbar helg ??

  1. Åååh, tack jag såg det! Jag blir så glad över att du tittar in här, tar dig tid att kommentera och nu även tipsa om min blogg 😀 Tusen tack!! 😀 Ha en underbar helg, du också 😀 Kramar

  1. Ja, det var verkligen en jättehärlig utflykt 😀 Allt blir verkligen godare ute i naturen 😀 Kram

 3. Men vad mysigt ni verkade ha haft det, och sen att familjen får spendera tid tillsammans! Vi hade ju verkligen tur med vädret under påsken, lyckan!! 😀 KRAM

  1. Det var verkligen en lyckat påskpicknick och så mysigt att dela den med familjen 😀 Och ja, tur med vädret hade vi verkligen! 😀 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen