Flytt-paus

Jag hade hoppats slippa ta en paus här på bloggen men jag måste prioritera. Det känns faktiskt lite skönt också. Slippa bege mig ut bara för att producera nytt material till bloggen. Målet med bloggen är att dela med mig av utflykter jag vill göra inte vara tvungen att göra fler utflykter.

Det jag måste prioritera nu i två-tre veckor framöver är:

 • Lärarjobbet och då ska jag avsluta med min årskurs tre. Sammanställa resultaten från deras nationella prov, skriva skriftliga omdömen, göra en bra överlämning inför årskurs fyra, för att nämna lite. Vi ska även åka en tur till Birka (vilket ska bli galet kul!). Det blir en del sena kvällar på jobbet.
 • Universitetskursen jag läser nu på kvartsfart. Det är en handledarkurs så att jag så småningom får ta emot lärarstudenter på jobbet. Den närmar sig examination och det är ju vettigt att prioritera hemtenta och sista seminariet.
 • En liten resa till två andra länder.
 • Förberedelser inför flytten och allt som har med flyttpackning att göra. Sedan flytta in i nya radhuset och fixa där.
 • Jag hjälper även Emil med bokföringen av hans företag. Jag fotade också nya bilder till hans företag som han kan ha på sin hemsida och de bilderna måste jag gå igenom (men jag får fakturera honom).
 • Ett bröllop som jag ska fota.
 • Sömnen.

Sen får vi se hur mycket annat jag hinner med också, som att träffa familj och vänner. Det brukar ju gå att få ihop. Men det blir galet skönt när alla saker på to do-listan är avbockade (även om det alltid kommer till nya). Allt det där är väl egentligen också små äventyr men inte lika bloggvänliga som utflykter i naturen där jag tar fina bilder.

På återseende

Jag kommer tillbaka hit till bloggen när min semester börjar i mitten av juni. Då kommer jag att uppdatera om den där resan till två länder och kanske lite annat smått och gott.

Inlägg skapade 321

12 svar på “Flytt-paus

  1. Ja, verkliga världen är ju lite viktigare än cybervärlden 😉 🙂
   Birka var verkligen fint, dit åker jag gärna tillbaka utan elever och med kamera 🙂

 1. Det låter klokt med en paus så du hinner med allt det andra! Ser fram emot att få läsa mer om dina utflykter längre fram. Och det ser ju ut som att du har bra hjälp med flytten – så fin kisse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen