En liten utflykt efter jobbet

En måndag i början av maj åkte Emil och jag till Paradisets naturreservat. Han hämtade upp mig hemma när han hade slutat jobba. Det hade varit en väldigt fin och solig dag men det mulnade på lite på eftermiddagen. Men vi begav oss ut ändå vilket var skönt.

Sameslingan

Vi var nästan ensamma på parkeringen och gick upp mot torpet. Sedan började vi gå medsols längs med Sameslingan. Det är en mysig slinga på fem kilometer.

Middag vid Trehörningen

När vi kom fram till Trehörningen, en sjö i skogen, balanserade vi ut på stockar till en liten ö eller halvö (beror lite på hur högt vattnet är). Där satte vi oss ner och åt vår medhavda matsäck. Inget glamoröst egentligen utan det blev färdigköpt kycklingsallad (för den grillade kycklingen vi tänkt köpa med oss var slut). Det var lugnt och skönt att sitta där mitt i naturen.

Vidare vandring

Efter middagen vandrade vi vidare längs med Sameslingan. Det var en skön och lite lagom lång utflykt en måndagskväll. Det är fint att hinna göra lite sånt där under vardagarna. Tyvärr har det blivit lite dåligt med sådant nu under våren, tiden, motivationen och orken har inte riktigt funnits där. Men det är fint när man lyckas komma iväg och att det känns njutningsfullt då, att man inte bara gör utflykt bara för att.

Inlägg skapade 325

20 svar på “En liten utflykt efter jobbet

  1. Men är du lärare? Det känns som att den här vårterminen har min ork och tid varit totalt golvad, men jag minns inte om det är så alla vårterminer? Först nu börjar jag orka göra saker på veckodagarna med.

    1. Ja, precis jag är lärare 🙂 Det är mycket under vårterminerna så det är inte alls lätt att orka göra saker efter jobbet ibland. Samtidigt så ger det en del när man kommer ut och iväg på saker, jag hade ett större behov att göra saker efter jobbet innan jag hade sambo, nu har jag ju honom hemma 😉

  2. Vad härligt att kunna en vardag ta sig ut tillsammans och njuta av naturen och äta middag utomhus! Tacksamt att det är så ljust ute nu så att sådana här utflykter går bra oavsett om det är mitt under dagen eller efter sitt jobb 🥰👍🏻

    1. Verkligen, så härligt! 😀 Man får passa på nu när det är ljust 🙂 Ska försöka göra lite sånt nu i höst innan det blir för mörkt efter jobbet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen