Möta dagen vid Spirudden

Halv fem ringde väckarklockan hos mig idag. En halvtimme senare plockade jag upp Amanda och därefter körde vi mot Spirudden. Vi passerade ett och annat rådjur och tre vildsvin, sen var vi framme.

Frukost vid havet

Vi parkerade bilen vid Spirudden. Därefter promenerade genom en hage ner mot vattnet. Det var ganska blött bitvis men vi tog oss fram. Vi var på plats ungefär en halvtimme innan solen skulle gå upp. På en klippa slog vi oss ner och åt våra frukostmackor och drack kaffe.

06.12 gick solen upp och ljuset förändrades fort. Vi fotade i det tidiga morgonljuset och det var fantastiskt fint.

Solen strålar mellan träden

Efter fotograferandet vid strandlinjen gick vi tillbaka genom hagen. Vi tog oss upp på en liten höjd där vi satte oss och fikade muffins och jag drack lite mer kaffe. Solljuset var varmt men luften är frisk och kylig. Det är något magiskt att fota soluppgång och dricka morgonkaffet ute i naturen.

Vi fotade lite till och fick fina motljusbilder när solens strålar silade sig in mellan träden.

Hemåt igen

Vi kände oss nöjda efter två timmar och begav oss tillbaka till parkeringen. Jag kom hem igen klockan åtta. Då satte jag mig vid datorn med en kopp te, började gå igenom morgonens bildskörd och skrev det här inlägget. Nu ska jag iväg mot nästa lilla äventyr.

Inlägg skapade 325

5 svar på “Möta dagen vid Spirudden

    1. Ja, det var det verkligen! Vi får göra fler fototurer, nu behöver man inte gå upp lika tidigt för att få soluppgången heller 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen