Höjdpunkter 2019 – del 1

Året 2019 har swishat förbi. Det har på flera sätt varit ett ganska jobbigt år. Men på ännu fler sätt varit ett väldigt bra år. Det finns mycket fint att se tillbaka på. Jag har lärt känna så många fina och härliga människor. Jag har gjort ganska mycket. I det här inlägget (och i ett till) tänkte jag lyfta några ögonblick som är extra värda att ha kvar. Självklart finns det väldigt mycket mer som har varit väldigt bra men som inte får plats här.

Nytt jobb

I januari började jag ett nytt jobb i en nygammal stad. I december flyttade jag ju tillbaka till Stockholm efter sju år i Linköping. Det innebar såklart ett nytt jobb också. Det var kul att få komma igång, lära känna alla nya kollegor och alla nya elever.

Besök från Holland

I slutet av januari fick jag besök av min kompis från Holland. Vi lärde känna varandra i ett utbyte vi hade med våra skolor 2006. Hon kom hit en helg. Vi hängde lite inne i Stockholm. Vi gjorde även en utflykt till Tyresta nationalpark där vi fikade kanelbullar ute i en snöig skog.

En dag på Möja

Under sportlovet passade jag på att åka ut till Möja över en dag. Jag hängde med min faster som bor där. Vi åkte runt och jag fick fota lite i de olika byarna. Hela turen avslutades med fika hemma hos min faster innan jag tog båten tillbaka till fastlandet.

Själv i stugan

Första helgen i mars spenderade jag själv i stugan på ”min” skärgårdsö. Det var så välbehövligt och mysigt. Där njöt jag och bara var. Eldade i kaminen, läste, fixade utomhus och självklart fotograferade (och filmade) jag en hel del.

Runmarö för första gången

I april åkte jag till Runmarö för första gången, tillsammans med en kompis. Vi strosade runt och upptäckte ön tillsammans. Matsäcken åt vi i skogen och sen fikade vi vid vattnet. Jag hittade även en hel del vårblommor. Det var en mysig dag.

Bröllopshelg i Saxnäs

En av de bästa helgerna i år. Långhelg uppe i norr med många av mina kompisar från Linköping. Höjdpunkten av höjdpunkten var bröllopet som var orsaken till hela spektaklet.

Öja med Amanda – juni

I juni tog jag och Amanda en tur till Stockholms skärgårds sydligaste ö, Öja (kanske mer känd som Landsort). Det var min andra gång där. Jag gillade ön lika mycket den här gången. Otroligt häftig natur.

Helg på landet

En helg att minnas i juni tillbringades ute på ”min” skärgårdsö. Vi njöt av sommaren. Paddlade kajak, körde båt, åt glass, badade (fast det var lite kallt i vattnet). Helt klart en av de mysigaste helgerna i år.

Fortsättning följer…

Det kommer komma en del 2 av höjdpunkterna från 2019. Kände att allt inte fick plats i ett inlägg.

Inlägg skapade 325

43 svar på “Höjdpunkter 2019 – del 1

  1. Ja, det finns väldigt många fina stunder att se tillbaka på 😀 Det gör mig glad 😀 Hoppas att du haft en fin jul! Kram

 1. Så fina miljöer och ställen du delar med dig. Härligt att få se denna natur. Ibland är det bra att byta miljö och arbetsplats =) Trevlig Advent <3

  1. Tack så jättemycket! 😀 Det är fantastiskt att ta sig ut till naturen 😀 Jo, det är lärorikt att flytta och byta jobb 🙂 Hoppas du haft en god jul! 😀

  1. Tack så jättemycket! 😀 Ja, det är så kul att se tillbaka på alla härliga stunder, det gör mig så glad! 😀 Kram

 2. Ja, jag vet mycket väl att du har haft mycket att göra då jag följt med på din vlogg en del också under året. Jag är verkligen imponerad över allt du hinner och har hunnit med. Men jag är glad och tacksam över att få ta del av dina utflykter och framförallt bilderna. -Bra jobbat!

  1. Jo, jag inser inte alltid att jag gör så mycket, men det har varit rätt mycket i år 😛 Tycker att den första halvan var ganska lugn (bortsett från badrumsrenoveringen). 😛 Tusen tack för alla fina kommentarer genom året, jag tycker det är så kul att du uppskattar mina inlägg, bilder, videos, etc. 😀 Tack! 😀

  1. Tusen tack Heléna! 😀 Jag tyckte inte att jag hade gjort så mycket första halvan på året, men det var ändå en del 🙂 Kul att du gillar bilderna! 😀 Del två kommer på söndag. Kramar

 3. Jag älskar när människor sammanfattar sina år med härliga bilder och minnen ??❤️ Jag har bara någon gång gjort det… Bilden på brudparet ser ut som de är ute i ”ingenstans” och nu går de mot framtiden som de har alla möjligheter att möta ❤️ Din helg i stugan, bilderna andas lugn, värme och frid ❤️ Kram och God Jul om jag inte hinner in imorgon ?? Sedan skickar jag så klart en stor julkram..

  1. Ja, sammanfattningar är kul, jag gillar att blicka tillbaka och komma ihåg alla små guldkorn (även om man inte delar med sig av alla). Brudparet var på väg mot nya äventyr, den bilden togs innan vigseln 🙂 Jag får verkligen lugn och mer energi i min stuga 🙂 Hoppas att du också haft en finfin jul! Stor JULKRAM till dig också! 😀

  1. Ja, det finns många guldkorn att se tillbaka på 😀 Vad roligt, vet du var på ön? Jag har släkt där och vi har sommarstuga på en ö i närheten så är där ganska mycket 🙂

  1. Vad roligt att du gillar att läsa inlägget 😀 Kul att du också varit på Möja, jag har släkt där så har varit där en hel del genom åren 🙂 Det är verkligen en fin ö! 🙂 Kram

  1. Tusen tack! Vad glad jag blir att du gillar att läsa om min första halva av 2019. Och så kul att du gillar bilderna! 😀 Kram

  1. Ja, det blev ändå en del 😛 Vad kul att du gillar inlägget 😀 Del två kommer på söndag 🙂

  1. Ja, jag håller med, det är kul att se hur mycket som hinns med under ett år ändå 😛 Roligt att du gillar inlägget 🙂 Nästa del kommer på söndag 🙂

  1. Jo, det blev en del, trots att jag tycker att det inte hände så mycket i år, haha 😛 🙂
   I del 2 finns det fler saker, men det är mest för att jag började fota mer igen då och gjorde sånt som är enklare att dela med sig av 🙂

  1. Jo, det var spännande att börja på ett nytt jobb! 🙂 Jag trivs bra, det är härliga kollegor, elever och vårdnadshavare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen