Nyårsfirande

Gott nytt år!

Nyårsaftnar i skärgården

De senaste fyra åren har jag tillbringat årens sista dagar och första dagar ute på ”min” ö i Stockholms skärgård. Det har varit lugna och mysiga dagar. Min katt Selma njuter också av att vara där ute (men trivs bra i stan också). Mamma och pappa har också varit med varje år. Något år var brorsan med och något år var min äldsta kusin, hans fru och barn med.

Norrsken bland öarna

Första året jag firade nyår där, var 2015-2016. Då bjöd naturen på en himmelsk show. Ett svagt norrsken skådades på själva nyårsafton. Jag satt på en klippa med kameran på stativ och försökte ta några bilder, samtidigt som nyårsmiddagen började bli färdig.

Förra nyåret, några dagar innan självaste nyårsafton, fick jag chansen igen att fota norrsken där ute.

Fotopromenader

Det har bjudits på vackra mornar och eftermiddagar i krispig skärgårdsluft och fantastiskt ljus.

Vi går också olika promenader på ön och jag fotar, såklart.

Naturjobb

Vi städar även i naturen. Ett år hade en stor gran tagits ner och vi städade undan efter den. Pappa och jag passade även på att äta grötlunch ute i granriset.

En och annan nyårsbrasa har det också blivit efter allt sly vi rensat under året.

Mys inne i stugan

Självklart blir det väldigt mycket mys inne i stugan också. Läsa framför brasan. Spela spel, prata och umgås.

2019-2020

Men i år firar jag inte på ön. Då firar jag på annat håll. Jag hinner ut i mellandagarna så då kände jag för att fira nyår med kompisarna istället.

Gott nytt år!

Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år! Så skrivs vi igen i början av 2020.

Inlägg skapade 325

48 svar på “Nyårsfirande

  1. Ja, det är ett av mina favoritställen 😀 Jag åkte dit innan nyår, så jag fick min dos av det i mellandagarna 🙂 Jag brukar väl försöka åka ut någon gång i månaden i alla fall 🙂

  1. Ja, det kändes bäst så tidsmässigt och jag är så glad över det beslutet! 😀 Hann vara ute i skärgården i mellandagarna så det blev perfekt! 😀 God fortsättning! 😀

 1. Åh vad mysigt att fira nyår i skärgården. Underbara bilder , speciellt de på himlafenomenen. Din kisse är så söt 🙂 Gott nytt år kära du kram <3

  1. Ja, det är jättemysigt att fira nyår där ute. Men nu fick det bli i Linköping 🙂 Tack så jättemycket, kul att du gillar bilderna 😀 Ja, min katt är supersöt 🙂 God fortsättning! 😀 Kram

 2. Men herre jesus vilka bilder tjejen WOW ja norrsken hade jag velat se 🙂 aldrig varit i närheten av norrland ens …GOTT NYTT ÅR TJEJEN kram

  1. Tack så jättemycket! Vad kul att du gillar bilderna 😀 De här norrskenen såg jag i Stockholms skärgård, och det kan bli norrsken längre söderut också, jag brukar ha koll på Facebook-sidan ”Norrsken” för där tipsar dem om när det kan bli av 🙂 Skulle dock vilja åka längre norrut för att få ett mer intensivt norrsken 😀 God fortsättning! 😀 Kram

  1. Tack så jättemycket! 😀 Vad glad jag blir över att du gillar bilderna 😀 God fortsättning! 😀

 3. men åh vad skönt ställe att fira in det nya året på! Jag gillar själv lite lugnare tempo och är inte direkt intresserad av blöta fester längre, så nåt sånt här vore precis i min smak 🙂

  1. Ja, det har varit jätteskönt att fira nyår där ute. Det är verkligen mysigt! 😀 Det här nyåret blev en mysig middag med tio av mina kompisar i Linköping vilket också var väldigt mysigt 😀 Har aldrig varit så mycket för blöta fester 😛

  1. Tack så jättemycket, Sara! 😀 Kul att du gillar bilderna! 😀 Gott nytt år och god fortsättning! 😀

 4. Så många vackra bilder! Livet i skärgården är magiskt på många sätt, det vet jag av egen erfarenhet. Tack för att du delar med dig. Gott nytt år!

  Svar: Kul att du blir nyfiken på Bullet Journal. Fortsätt gärna kika in på min blogg för fler inlägg om metoden och hur jag kommer att använda den i min vardag.

  Kram

  1. Tack så jättemycket! 😀 Kul att du gillar bilderna 😀 Skärgården är verkligen fin! Älskar närheten till vattnet 😀 God fortsättning! 😀 Kram

 5. Gott nytt år och god fortsättning! Låter som om du har haft super fina nyårsaftnar genom tiderna på ön. Jag skulle mer än gärna vilja besöka Stockholms Skärgård lite oftare än vad jag gjort när jag bodde i Stockholm 🙂

  1. God fortsättning! 😀 Nyårsaftnarna på ön har verkligen varit jättemysiga! 😀 Det blev väldigt mysigt hos mina kompisar nu också 😀 Jamen gör det, finns otroligt många fina öar utanför Stockholm 😀

 6. Älskar bilderna med norrskenet och stjärnorna, men alla bilder är fantastiska…. Vilken söt katt du har, förstår att hon trivs på ön.. God fortsättning på nya året..

  1. Tack så jättemycket! 😀 Vad glad jag blir att du gillar bilderna! 😀 Jo, hon är verkligen jättesöt och det är så mysigt att se henne där ute, även om hon trivs hemma i lägenheten också 🙂 God fortsättning! Kram 😀

  1. Tusen tack Jessica! 😀 Det blev ett jättebra nyår hos några av mina kompisar i Linköping 😀 Hoppas du också hade ett fint nyår! God fortsättning! 😀

  1. Det finns otroligt många fina öar som är värda ett besök där 😀 Kul att du gillar mina bilder! 😀 Kram och god fortsättning! 😀

 7. God fortsättning på det nya året. Vilka underbara bilder du tar, natthimlen var ju bara så vacker. Man nästan känner att man är där själv och sitter och tittar på natthimlen. Du är lyckligt lottad som har möjlighet att tillbringa dagar i skärgården.Hoppas att det nya året bjuder på många fina stunder i skärgården.

  1. God fortsättning! 😀 Tusen tack, vad kul att du gillar bilderna! 😀 Ja, jag är så bortskämd och otroligt tacksam över att jag har möjlighet att åka ut och bara vara där, det är fantastiskt! 😀 Hoppas och tror också på flera härliga stunder i skärgården (och på andra platser) under 2020 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen