Höjdpunkter 2020 – del 1

Det här året har varit väldigt konstigt på många sätt, det tror jag många håller med om. Däremot så tycker jag ändå att det har varit väldigt bra på många sätt också. Jag är så nöjd att jag har landat lite mer och trivs med tillvaron. Jag har fått se så många fina platser, mycket i närområdet men även några platser längre bort. Jag har också fått umgås med människor som jag verkligen tycker om. Det vill jag göra mer av år 2021.

Det är svårt att välja ut några höjdpunkter då de flesta av mina utflykter som jag har gjort har varit fantastiska. Jag är också väldigt glad över min vardag som ändå flutit på ganska som vanligt tack vare att jag varit tvungen att jobba på plats och träffa människor.

Här finns alla inlägg från 2020.

Nyårsdagen

Året inleddes med nyårsfirande i Linköping. Jag vaknade hemma hos Anna och Kristoffer av att Kristoffer stod och stekte plättar. Dagen tillbringade vi i soffan och spelade spel. Sen blev det såklart nyårsdagspizza, men en hemmagjord lyxvariant som Kristoffer gjort. Sen bokade jag tåg och åkte hem till Stockholm igen.

Jag fyllde 30 år och hade sportlov

Det måste väl ändå vara med som en höjdpunkt. Det var dagen innan sportlovet och jag blev firad på jobbet och sen gick jag ut med några kompisar. Under helgen kom Anna på besök från Linköping. Vi gick Källtorpssjön runt och så blev det en tur till Tyresta nationalpark. Det var en bra inledning på sportlovet som bland annat bestod av fler små utflykter i snö, balkongfika med semla och en tur ner till Linköping för att hälsa på mitt gamla jobb (som hade sportlov veckan innan).

90-årsfirande

I mitten av mars fick vi ihop ett nittioårsfirande, precis innan Corona-läget blev värre. Det var alltså på gränsen vi fick till det. Det var nämligen så att några dagar efter att jag fyllde 30 år så fyllde pappa 60 år. Därav körde vi ihop firandet med släkten och hade öppet hus med buffé i mamma och pappas hus. Det var dessutom det sista stora firandet i det huset för i höstas sålde de huset.

Påsklov

Det blev påsklov och jag hade lugna hemmadagar varvat med utflykter som bjöd på blåa himlar och sol. Det härligaste var nog det lite annorlunda påskfirandet där jag, mamma, pappa och brorsan åkte till kusten för en påsklunch i picknick-form.

Skärgårdshelg med två kollegor

Sista helgen i maj åkte jag ut med två av mina närmsta kollegor till stugan i skärgården. Vi hade ett superhärligt dygn där ute på ön. Det blev en del jobbprat men också mycket annat. Jag är så otroligt glad att just dem är mina kollegor.

Midsommarhelgen

Det blev midsommar och då åkte jag till stugan igen. Vi brukar fira midsommar på midsommardagen med släkten och så blev det även i år. Vi åt grillmiddag utomhus och mamma gjorde en jordgubbstårta. Sen hade vi femkamp på kvällen. Resten av helgen tillbringade jag med att läsa och sen åkte vi iväg på båtutflykter.

Linköpingsroadtrip

Efter flera inställda planer blev det en väldigt spontan road trip ner till Linköping. Där fick jag till det så att jag kunde träffa flera av mina närmsta kompisar. Det blev bland annat picknickar och kvällsbad.

Fler höjdpunkter…

Det var några höjdpunkter från första halvan av 2020. Här finns del 2.

Inlägg skapade 323

41 svar på “Höjdpunkter 2020 – del 1

 1. Så härligt att man kan se att 2020 verkligen bjöd på en hel del höjdpunkter. Annars tror man att 2020 var ett svart år. Hemskt för många och väldigt annorlunda för de flesta!
  God fortsättning!

  1. Ja, det finns nog nästan alltid ljusglimtar ändå även om det såklart har varit mycket oro och omställning i år också. Jag kan nästan känna mig lite ”skyldig” eller som om det är ”fel” att jag ändå personligen har haft ett väldigt fint år i år 🙂 Vi får hoppas att 2021 blir bättre 🙂 God fortsättning! 🙂

 2. Så mycket mysigt du haft under året och så många härliga bilder du bjudit på…. Ett Gott Nytt År önskar jag dig och din familj 😊

  1. Ja, det har varit ett fantastiskt år ändå tycker jag. Tusen tack, jag blir så glad över att du gillar mina bilder 😀 Gott nytt år! 😀 Kram

  1. Ja, det är verkligen fint att kunna se tillbaka på de där stunderna som ligger lite extra varmt om hjärtat 😀

  1. Ja, ljusglimtar finns det nog nästan alltid, det gäller bara att se dem och ibland är det svårt. Ja, jag tror och hoppas att 2021 blir bättre 🙂 God fortsättning! Kram 🙂

  1. Ja, det är verkligen kul att titta tillbaka på år sådär 😀 Jag har gjort sammanfattningar i bloggformat (ett år i videoformat) i lite över 10 år nu 😛 🙂

 3. Vilka härliga höjdpunkter! Det här året har verkligen fyllts av utomhusaktiviteter av alla dess slag. En vana som jag tänker fortsätta med även när den hemska coronan har gett vika. Ser fram emot del två av dina höjdpunkter! Stor kram fina du 💖💖💖

  1. Tusen tack! 😀 Ja, det har verkligen blivit mycket utomhusaktiviteter, vilket jag verkligen gillar och jag var ute en hel del innan corona också, så det beror nog inte på den så mycket för min del 🙂 Kul att du ser fram emot del 2, den ligger uppe nu 😀 Stor KRAM!

 4. Ett väldigt konstigt och speciellt år, det gäller att försöka hitta de fina stunderna som man kan minnas vidare. Annars tycker jag att det ska bli skönt med ett nytt år och ett år med förhoppningsvis lite mer fina ögonblick och mindre restriktioner 🙂

  1. Ja, det har varit ett konstigt år på många sätt, men som sagt det blev många fina stunder ändå tycker jag 🙂 Jag hoppas också på att 2021 blir lite mindre restriktioner och att det bjuder på många fina små och stora äventyr 😀

 5. Vilka härliga höjdpunkter på början av året. Vad kul att ni hann få ihop erat gemensamma firande innan coronaläget förvärrades. Underbara bilder..
  Kram!

  1. Tack så jättemycket! 😀 Ja, det var verkligen skönt att vi fick ihop ett litet firande innan coronaläget blev så allvarligt! 🙂 Kram

  1. Jamen verkligen, jag är ändå så nöjd med året! 😀 Hoppas du också har haft ett fint år och gott nytt år! 😀 Kram

  1. Tack så jättemycket! 😀 Ja, det är kul med firanden och få hänga med människor som man tycker om 😀

  1. Tack så jättemycket! 😀 Det var verkligen många fina minnesvärda äventyr! 😀 I nästa del är våra två tältäventyr med 😀 Kram

  1. Tusen tack Ditte! Vad kul att du gillar inlägget och bilderna! 😀 Ja, det blev en del upplevelse år 2020 😀

 6. Gott Nytt År!
  Du har ju varit med om jättemycket under det gångna året. Håller tummarna för att du får många härliga nya äventyr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen