En hösthelg med lite blandat

Den här hösten har gått i en rasande fart. Jag har känt lite vardagstristess och stress över att varenda helg mer eller mindre har varit fullspäckad samtidigt så känns det som om jag inte har hunnit någonting alls. Visst så blev det en liten sväng till Uppsala och en helg i skärgården med vänner. Amanda och jag hade ju ett tältäventyr i skärgården också. Men det blev nog en skarp kontrast till hur hela sommaren varit med roadtripen och alla äventyr där.

Jag har haft lite ångest över att inte kunna vara ute mer och fånga hösten. För jag gillar hösten och jag vill hinna njuta av den. Därför behövde jag slänga in några bilder från den sista septemberhelgen då det var riktigt härligt höstväder. Och nu (i skrivande stund) så tror jag att den mesta stressen är borta (för stunden).

Bröllopsdag

Lördagen den 25 september stod det bröllop i kalendern. Jag åkte till Gålö och mötte upp den blivande bruden. Tog en promenad för att reka lite platser för porträttfotograferingen. Solen sken och himlen var blå. Vilket egentligen kan vara ganska knepigt med ljuset och skarpa skuggor. Jag tog några bilder på några platser där vi kunde fota porträtten, och jag hittade även en flugsvamp som jag var tvungen att fota. Sen gick jag tillbaka till bruden och fotade när hon sminkades och fixades. Sen fotade jag porträtt på det brudparet. Sedan var det dags förr vigsel vid havet.

På kvällen åkte jag hem och åt middag med min sambo och hans son.

Höstpromenad

Dagen efter tog vi en promenad i skogen. Det var ett riktigt fint höstväder. Efter skogspromenaden när solen lyste in mellan trädgrenarna. Sedan blev det en sväng till lekparken, men där tog jag inga bilder.

Inlägg skapade 325

6 svar på “En hösthelg med lite blandat

  1. Vilken mysig höstdag. <3
    Känner igen det där med att känna stress för att man inte hinner eller har möjlighet till allt man vill göra. Den "fina" hösten är ju inte jättelång liksom…:/
    Håller tummarna för att det blir en fin vinter i alla fall, så man kan ta fina vinterbilder. ^^

  2. Ja hösten har verkligen gått hur fort som helst. Hoppas på soligt väder i helgen så jag kan njuta av en skön höstpromenad. Något av det finaste är ju när solen skiner mellan träden, som på din ena bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen