Ett soligt Knappelskär

En solig söndag i oktober hade vi ett ärende ner mot Nynäshamn. Då passade vi på att ta en liten extratur till ett av mina favoritställen utanför Nynäshamn nämligen Lövhagens naturreservat och Knappelskär. Första gången jag var där så tältade jag med Amanda. Andra gången jag var där var en underbar vinterdag med Emil när vi precis blivit sambos. Tredje gången blev alltså nu en solig höstdag.

Våfflor

Vi kom dit precis vid lunchtid och vi båda var lite hungriga. Som tur var hade caféet där fortfarande helgöppet så vi beställde våfflor och satte oss vid ett trädgårdsbord i solen och kalasade.

Promenera under lövträden

Efter vår våffellunch började vi promenera på grusvägen under lövträden. Mot vattnet och Knappelskär. Solen sken och det kändes väldigt skönt.

Knappelskär

När vi hade promenerat en kort stund kom vi fram till Knappelskär. Det är så otroligt fint där. En liten strandremsa som går i en böj ut till en halvö. Emil och jag satte oss på en klippa i solen. Fikade lite. Sen hoppade jag runt på klipporna och fotade. Sedan satte jag mig vid Emil och läste lite i solskenet innan vi begav oss vidare.

Flugsvamp på vägen tillbaka

Vi tog en liten omväg tillbaka mot bilen. En väldigt lättvandrad och lagom liten vandring. Emil hittade två flugsvampar som jag var tvungen att fota också. När vi kom tillbaka till parkeringen åkte vi hemåt igen.

Inlägg skapade 325

12 svar på “Ett soligt Knappelskär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen