Höjdpunkter 2021 – del 2

Det har hänt otroligt mycket saker i mitt liv det här året. Trots corona så har jag mått oförskämt bra. Jag har fått lära känna en hel del nya människor. Jag har även fått se otroligt mycket av Sverige och gjort många större och mindre utflykter. Det största är kanske att jag blev sambo och har någon som i princip alltid vill hänga med på saker. Det har varit svårt att välja ut höjdpunkter då det har varit så mycket som har varit bra. Men här är några av mina höjdpunkter från 2021, del 2. Del 1 kan du läsa om här.

En tur till Övertorneå

5-8 juli 2021

En måndag i juli flög jag upp till Luleå, där blev jag upphämtad av min kompis och hennes familj. Vi for hem till dem i Övertorneå där jag hängde i några dagar. Vi gjorde några småutflykter och det blev lite bus med deras lilla fyraåring.

Roadtrip-sommar

9 juli – 4 augusti 2021

I nästan fyra veckor var vi på Roadtrip genom Sverige. 4590 km i bil blev det och ett antal kilometer vandring i olika naturreservat och nationalparker. 11 tältnätter, 9 nätter i bilen, en hotellnatt, fyra nätter hos kompisar och en natt i en stuga vi fått låna. Det var en fantastisk resa och vi hade så tur med vädret. En helt perfekt semester med andra ord.

Bilden på mig har Emil tagit.

Grillkväll med kompisar

10-12 september 2021

En helg i september åkte vi ut till stugan i skärgården. Fredagskvällen fick jag och Emil själva ute i stugan. På lördagen kom några av våra kompisar. Vi spelade en massa spel och åt en god grillmiddag.

Tältning i skärgården

18-19 september 2021

Amanda och jag hade pratat om ett tältäventyr och i slutet av september var det dags. Vi åkte ut till ön Nåttarö i Stockholms skärgård. Det var lite blåsigt men väldigt fint. Vi vandrade omkring, eldade och tältade.

Museebesök och middag ute

1 oktober 2021

När jag fyllde 30 år förra året fick jag ett presentkort på Swing by Golfbaren. Det har jag inte kunnat nyttja då de haft en del stängt under corona. Första oktober var det dock dags. Jag hade bokat bord åt mig och Emil. Han mötte upp mig efter jobbet. Först tog vi en promenad till slottet där vi gick på museet Livrustkammaren (mitt favoritmuseum när jag var liten). Därefter gick vi till Medeltidsmuseet. Efter två fantastiska museebesök gick vi vidare till Swing by Golfbaren. Där lyxade vi till det och åt en trerättersmiddag och delade på en flaska vin. Otroligt gott men oj vad mätt man blev. Efter middagen promenerade vi genom Stockholm och stannade till vid några olika barer och tog en öl. Sen tog vi bussen hem. En riktigt mysig dejtkväll värd att minnas.

Bilden på mig har Emil tagit.

Höstlovs-roadtrip söderut

29 oktober – 6 november 2021

Jag hade höstlov och Emil tog en vecka ledigt från sitt jobb. Därför åkte vi på en till road trip. Eftersom vi var så mycket norrut i somras så blev det en tur ner mot Skåne med några stopp på vägen. Vi spenderade slutet av veckan hemma hos hans mamma i Dalsland innan vi for hemåt igen. En mysig höstvecka och jag är glad att det fanns lite höstfärger kvar i naturen.

En fixarhelg på landet

20-21 november 2021

En helg i november åkte vi ut till stugan i skärgården. Där var även mamma och pappa. Vi eldade upp brasan. Jag hade gjort en potatis- och purjolöksoppa som vi åt toppad med bacon till lunch vid brasan. Sen röjde vi lite sly och vände på båtarna inför vintern. På kvällen grillade pappa och vi fick en god grillmiddag. På kvällen spelade vi alla fyra spel. Jag och Emil sov i en annan liten stuga och det var en så lugn och skön helg. Jag fotade nästan ingenting utan vi bara var.

Bilden på soppan har pappa tagit.

Julfirande hos mormor

Julen tillbringade jag med min familj hos mormor. Henne hade jag inte träffat på två år så det var ett kärt återseende. På julafton blev det två promenader i snö och minusgrader.

En resa till Portugal

Vi avslutade året med att komma iväg på en resa till Portugal. Vi bodde några nätter i Lissabon och turistade runt i värmen och solen. Mer om Portugal-resan kommer lite längre fram när jag har hunnit gå igenom alla bilder.

Höjdpunkter 2021 – del 1 – läs mer här.

Inlägg skapade 323

8 svar på “Höjdpunkter 2021 – del 2

    1. Tack så jättemycket! 😀 Jag ser fram emot att visa bilderna från resan. Ska försöka få klart första blogginlägget i helgen för det ska upp sista söndagen i januari 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen